luni, 14 septembrie 2009

Vampiers.... do you belive in them???....

V-ati intrebat vreodata daca intr'adevar exista vampiri? Daca nu ar fi existat vreodata, de unde atatea legende despre ei? De unde a pornit totul? Daca se spune ca sunt nemuritori, atunci vampirii exista si acum. Poate ne-am facut o imagine eronata despre ei, poate ca nu reactioneaza in nici un fel la lumina soarelui, la usturoi argint, etc... si toate astea sunt aiureli indoctrinate de natura materialista a oamenilor care s-au apucat de facut filme cu si despre vampiri. Conform legendelor lumii, vampirii sunt oameni al căror trup continuă să trăiască în absenţa sufletului. Inteligenţa lor nu ţine de calităţile duhului, ci de spiritul diabolic. Tocmai din cauza absenţei sufletului, vampirii nu au umbră şi nu se văd în oglindă. Condiţia lor de morţi vii este consecinţa unui pact infernal, prin care şi-au cedat sufletul în schimbul nemuririi trupului. Dar această nemurire nu reprezintă, mântuirea în lumină, ci este damnare la întuneric.

Eu una intotdeauna am fot atrasa de aceste „creaturi ale noptii” , m-au fascinat si chiar am momente in care as da orice sa intanlesc unul. Acum cativa ani am avut un vis foarte ciudat la care si acum ma gandesc. Se facea ca eram intr-o incapere cu mai multe persoane , dar privirea mi-a fost captivata de o figura calma si pala ... acea fizionomie deosebita , aparent lipsita de defecte . L-am urmarit intr-un dormitor imens cu un pat gigantic in mijloc , acoperit cu o covertura maronie , el statea cu spatele la mine iar eu m-am apropiat incet , speriata dar totusi curioasa sa aflu cine este el. S-a intors cu fata spre mine , nu a spus nimic dar nici nu era nevoie sa o faca , citeam totul in ochii mari si caprui care pareau a fi vazut mult mai mult decat i-ar fi permis in mod normal varsta. Acea privire ma inspaimanta dar ma calma in acelas timp, nu cred ca ii voi uita vreodata chipul . Vroiam sa-l cunosc mai bine dar din pacate visul s-a terminat brusc.....:(...... Cu toate ca a fost doar un vis cateodata am impresia ca a fost ceva mai mult ...... dar evident e doar mica mea paranoia....:D....

Poate unii dintre voi veti spune ca am o problema cu frumusetea altora, dar nu e asa. Am stiut mereu sa admir frumuseetea naturala a altora.

Poate unii dintre voi doresc sa intanleasca vampiri sau chiar sa devina vampiri pentru ca ei reperezinta viata si moarte in acelas timp, sunt chestii de vise si fantezii, ne dau darul nemuririi. Cand spun vampir eu una ma gandesc la acea persoana plina de romantism, sexualitate, dorinta, pofta si obsesie..... aceste chestii laolalta te atrag fara sa vrei. In special acea sexualitate care se agata de mintea ta ca un mic scai.

Acum sa ne gandim putin , eu una cred si nu cred in vampiri dar daca ar exista vampiri oare nu s-ar amesteca in mijlocul nostru asemenea unor pradatori care au o abilitate deosebita de camuflaj ...oare nu ar avea ca si o planta carnivora abilitatea sa ne dorim sa le fim in preajma...mai ganditi-va!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu