duminică, 5 iulie 2009

Triunghiul Bermudelor.....ce parere aveti?

Azi am urmarit un documentar fosrte interesant despre Triunghiul Bermuderlor. Cu toate ca stiam anumite chestii despre acel loc am mai aflat cateva povestioare noi. Mai intai sa va dau cateva detalii despre acest loc. Triunghiul Bermudelor este o zona triunghiulara din Oceanul Atlantic, este marginita la extremitati de Miami, Bermuda si Puerto Rico. Unii spun ca aceste misteree ar data de pe vremea lui Columb.... dar prima mentionare documentata s disparitiilor din zona a fost facuta de E. V. W. Jones in 1951 intr-un comentariu despre pierderi recente de vase, avioane si mici ambarcatiuni scris pentru agentia de ziare Associeted Press. Jones se referea la acea zona sub numele de Triunghiul Diavolului si sublinia "disparitii misterioase" pe care nimeni nu le putea explica.
Multe teorii au fost promulgate pentru a explica extraordinarul mister al disparitiilor de vase si avioane. Extraterestrii, oameni rai cu aparate antigravitationale sau alte tehnologii ciudate, vortexuri catre a patra dimensiune sunt ipotezele cele mai favorabile ale scriitorilor de proza fantastica..... Dar campurile magnetice ciudate si flatulentele oceanice sunt explicatiile oferite de mintile mai tehnice.
Se pare ca Triunghiul Bermudelor continua sa faca victime in mod constant; din 1951 pana azi statisticile arata ca in zona au disparut aproape 10000 de nave si avioane cu peste 3000 de persoane la bord in conditii neelucidate.
Voi ce parere aveti?....Ce credeti ca se intampla acolo?....Oare chiar exista OZN-uri malefice care ne fura navele si avioanele?....sau totul are o explicatie logica pe care nimeni nu a reusit sa o gaseasca pana in ziua de azi. E foarte ciudat sa stii ca in lume se intampla astfel de lucruri . Inainte credeam in tot felul de chestii paranormale, dar in zilele de azi prefer sa cred in date concrete si nu in tot felul de prostii. Atunci cand cineva v-a dovedi ca OZN-urile sunt de vina atunci am sa cred...pana atunci....astept . Unii spun ca au trecut prin Triunghiul Bermudelor si nimic ciudat nu sa intamplat , absolut nimic. ...cum e posibil? Adica...unii dispar fara urma si nici macar cadavrele nu mai sunt recuperate iar altii trec pe acolo ca si cum ar fi o mica plimbare prin parc?....Creepy....
Deci voi ce parere aveti? Ce se intampla acolo cu adevarat? Sunt sigura ca s-au gasit explicatii pentru tot ce se intampla acolo dar cu siguranta acestea nu vor fi facute publice.
:-P...Pai.....daca sunte-ti in trecere prin Triunghiul Bermudelor va rog sa ma anuntati si pe mine ce se intampla acolo ca sunt tare curioasa....:-P....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu