marți, 14 iulie 2009

Concert KEO in Club Twice...:D.....

Keo (Cosmin) s-a nascut pe plaiuri mioritice, dar a copilarit la Geneva. Artistul s-a intors in Romania in toamna anului 2005 si a facut cunostinta cu publicul roman prin intermediul melodiei `Azi vii, maine pleci`, care a devenit hit in scurt timp de la lansare.
El are in spate multi ani de munca. Primele sale piese au fost compuse la 14 ani. Cea dintai formatie, I Scream, a fost infiintata doi ani mai tarziu. Cum totul se desfasura in perioada liceului, I Scream nu a rezistat decat in timpul anilor de studiu, odata cu terminarea acestora fiecare membru al trupei alegand alt drum. Apoi cautarile muzicale au continuat cu trupa de jazz-rock instrumental Extravaganza. Dupa ce s-a mutat in Los Angeles, Keo si-a imbogatit activitatea muzicala prin jam session-uri cu muzicieni rock in diverse cluburi celebre printre care Viper Room si Whiskey GoGo.
Acum, intr-o perioada in care majoritatea artistilor de la noi vor sa-si faca un nume afara, Keo s-a intors in Romania. Albumul sau de debut pe piata de la noi se numeste `Fara aripi`. La acest material si-au adus contributia doi cunoscuti producatori francezi: Yorgos Benandros, cel care se afla in spatele masinilor de hituri "Star Academy", "Roch Voisine", si Dove Attia, a carui semnatura se afla pe celebrele muzicaluri franceze – "Pe aripile vantului", "Les Dix Commandements", "Regele Soare". Pe discul `Fara aripi` se gaseste si piesa `Daca as putea sa zbor`.
La ultima sa piesa, “Falling High”, care se afla in top, a colaborat cu celebrul producator american Alex Greggs, cel care a creat proiecte pentru NSYNC, Chris Brown, Kelis, Justin Timberlake.

Deci.....miercuri 15.07.2009 esti asteptat in Club Twice incepand cu ora 21:00, pentru a-l vedea pe KEO...:D....








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu