miercuri, 19 august 2009

Sexul in ziua de azi....

"_Sexul este un lucru care se intampla intre 2 persoane care se iubesc!
_ Sau intre 2 persoane care iubesc sexul! " (dialog din Sex and the City).....

Sexul..... In ziua de azi toata lumea face sex, in trecut pentru a face asa ceva trebuia sa cunosti acea persoana foarte bine si sa o respecti asa cum iti respecti propia persoana.
Sexul este un subiect foarte delicat si intens mediatizat…deseori el reprezinta subiectul de discutii a multora care incearca sa-si exprime parerile pro si contra pe marginea acestui fapt - subiect..... auzi de el la toate colturile strazilor, de la copii la adulti..... toata lumea vorbeste....:D....
Am un amic care spune ca "sexul e totul in ziua de azi", oare are dreptate?... presupun ca in orecare masura are dreptate, in ziua de azi dragostea este ....sa zicem egoista, toata lumea vrea sex sub pretextul "te iubesc" sau cine stie ce alte pretexte.... dar presupun ca atata timp cat nimeni nu are de suferit sexul e binevenit....:D.....
Stim cu totii ca placerea nu este singurul beneficiu al sexului, ci si sanatatea ta: inima va fi intarita, vei avea un tonus muscular mai bun, iar cu putina straduinta vei putea evita enervantele ore de gimnastica, pentru ca sexul este aproape la fel de eficient!
Exista o sumedenie de feluri in care poti face sex , o multime de locuri, important e sa fi creativ...:D.... Cand vine vorba se sex nu trebuie sa fim rusinosi, de sex trebuie sa te bucuri nu sa-ti fie rusine. Cand ajungi sa tipi de bucurie si fericire ca ai atins punctul culminant, atunci sexul este extaz, incatusare, sudoare, parfum, fericire sublima, recunostinta fata de celalalt.
Putem zice ca : pentru bolnavi, sexul este cel mai eficient medicament; pentru obositi, sexul inseamna regenerare; pentru depresivi, sansa de recuperare candva; pentru matematicieni, este ecuatia perfecta; pentru dezamagiti, alinarea ideala; pentru neinitiati, uimire si descoperire; pentru experimentati, este agonie si extaz, nou si vechi, loc si de mai bine; etc ........ indiferent ce inseamna sexul pentru tine eu zic sa traiesti clipa si sa nu regreti nimic, dupa cum am mai zis si ma repet " mai bine sa regreti ceva ce ai facut decat ceva ce nu ai facut" .



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu