duminică, 16 august 2009

Fetisuri.... Tu ce fetis ai???...:P

Astazi eram la o terasa cu bunele mele prietene savurand o cafea cand de la masa alaturata auzim o discutie foarte interesanta. Cativa barbati vorbeau despre fetisurile lor.... unul mai ciudat ca altul. Pareau a fi foarte mandrii de asta. Spre exemplu unul dintre ei recunostea ca fetisul lui cel mai mare este sa smulga hainele de pe persoana respectiva si invers, altul dorea ca fata sa aiba unghiile rosii ca focul si portjartiere . Cea mai ciudata chestie pe care am auzit-o , si este pentru prima oara cand aud pe cineva care chiar are un asemenea fetis este acela de a se excita foarte tare atunci cand vede nasul partenerei......habar nu aveam ca exista un asemenea fetis.
In zilele noastre , orice cetatean cu conexiune la Internet , pachet complet de cablu TV sau ochi pentru intreaga oferta de la chioschiul de ziare are acces la informatii despre o mare gama de practici sexuale. Sunt lucruri normale de zi cu zi pe care le practicam cu totii.... parerea mea.
Orcine poate avea fetisuri indiferent de orientarea sexuala, religie, varsta sau stil de viata.
De fapt, daca stam si ne gandim cei mai mari suspecti sunt persoanele la care nici nu ne gandim. Cate chestii ai auzit despre anumite persoane si tie nu nici prin cap nu ti-ar fi trecut ca acea persoana ar fi capabila de asa ceva?
Sunt sigura ca doar gandul de ce ar putea face ceilalti in spatele usilor inchise te intriga cel mai mult. Oricat ai zice ca nu te interseaza, esti foarte curios de ce fac ei si cum o fac ei.
Fiecare dintre noi avem diferite pareri deci evident vom avea si fetisuri diferite, dar sunt o multime de persoane care impartasec aceleasi fetisuri . Cum ar fi acei barbati care sunt inebuniti dupa picioare, acestia ling, sug, saruta si musca picioarele femeilor cu o placere teribila....foarte sexy...:-P sau acei barbati care adora femeile care poarta tocuri exagerat de inalte si se imbraca in diferite costume, etc...... dar sa nu uitam ca si femeile au niste fetiuri cum ar fi catusele, sa-si lege partenerul sau cea mai nice si cea mai des intanlita este aceea de a se lasa doinate de partener.
Sa ne amintim de acele persoane care comenteaza si se mira de aceste fetisuri si spun ca este un pacat si Dumnezeu o sa ne pedepseasca pentru ele..... Nu cred ca Dumnezeu pedepseste dorintele sexuale :p.....Dumnezeu pedepseste minciuna si nedreptatea nici de cum placerile si fiecare isi sadisface placerile cum doreste...... Dar na stiti cum se spune vulpea care nu ajunge la struguri spune ca sunt acrii.
Cine suntem noi sa-i criticam pe altii?...hai sa ne uitam mai intai la noi si pe urma sa-i criticm pe altii.....dar in fine fiecare cu gandirea lui.
Deci ca sa nu o mai lungim atata......ti-ai dorit vreodata sa te imbraci in haine de barbat?.... sau in cat mai multa piele? ....ti-ai cumparat o pereche de pantofi nu doar pentru ca erau frumosi ci si fiindca... te excitau? ....daca raspunsul e "da", iti urez bun venit in lumea fetisurilor!.....:D

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu