sâmbătă, 22 august 2009

Nevoie de schimbare.....

Simt nevoia de schimbare …. ???

Schimbare……un cuvant pe care il cunoastem cu totii. Unii il cunosc mai bine decat altii, unii il practica, altii nu vor sa auda de el iar altii nici nu-si dau seama de el. Schimbarea este ceea ce ne face umani, ea este pretutindeni in jurul nostru.

Cu totii trecem prin schimbare vrem nu vrem. Nu e ca si cum avem de ales, schimbarea este ceva inevitabil.

Sunt nenumerate feluri in care to poti schimba ,atatea planuri pe care te poti schimba ; nu cred ca are rost sa incep sa le enumar pentru ca sunt sigura ca le stim cu totii. Schimbarea e la fiecare pas. Poti trece pe strada sa vezi ceva ce te-a impresionat mai mult sau mai putin si sa-ti schimbi gandirea fie in bine fie in rau…. deci o mica schimbare.

La un momentdat in viata ajungem la un puncat in care realizam ca ne trebuie o schimbare pentru noi, vrem sa fim altfel, sa ne redefimnim pe noi insine. La inceput poate e greu sa renunti la acele obiceiuri care tu singur ti le-ai creat si care uneori iti aduceau atata sadisfactie. Cu toate astea trebuie sa treci la un “regim” care sa te faca pe tine si pe cei din jurul tau sa se simta mult mai bine decat inainte.

Este de apreciat cum unii oameni incearca sa se schimbe nu pentru ei ca ar simtii aceasta nevoie ci pentru cei din jurul lor , cei pentru care ar face orice pentru a fi fericiti sau a le aduce anumite satisfactii. Uneori te intrebi cum unii sau chiar tu nu te poti schimba in mai bine pentru tine si o poti face pentru altii , pentru acel personae care nici nu observa cum tu te chinuii sa le faci pe plac numai pentru a le fi lor bine. Cateodata stau si ma gandesc la rece daca chiar acele personae merita ca eu sa fac anumite schimbari doar pentru a se simti ele bine , …..oare chiar merita?......sa ne gandim putin , cand tu oferi totul si nu primesti mai nimic in schimb ai un sentiment de goliciune iar cateodata acel sentiment de goliciune se transforma in ura pentru acea persoana dar o ura greu de explicat …… ar trebui sa stai si sa te gandesti ca acelor personae nu prea le pasa de tine si ca tu meriti ceva mult mai bun, meriti acel respect pe care tu la randul tau il oferi.

Altii cred ca ei sunt cei potriviti sa ia decizii pentru tine si sa faca ei pentru tine acele schimbari, sa te cam forteze sa te schimi. Poate uneori e bine asa pentru ca nu totdeauna gandim cum trebuie si cateodata tebuie sa fie cineva care sa ne trezeasca la realitate, san e puna la punct . Cu tote ca poate atunci pe moment suntem foarte nefericiti dar cu timpul observam ca acele schimbari care ne-au fost impuse ne sunt tot noua favorabile si ajungem sa le multumim acelor personae pe care la inceput le injuram si doream sa nu le mai vedem vreodata.

Uita-te in jurul tau si ai sa observi schimbarea , ea nu o sa teaca pe langa tine doar salutandu-te ci o sa te ia la intrebari si tu va trebui sa-I dai raspunsurile cele bune.

Dupa cum spuneam , nu avem de ales trebuie sa ne redefinim pe noi insine pentru a avea ceva mai bun si pentru a fii mai buni cu noi s cei din jurul nostrum.

Asa ca…….daca simti nevoia sa faci o schimbare cat de mica, indifferent in ce consta ea , fie buna fie rea fa-o acum pana nu e prea tarziu…….eu sunt de parere ca :” mai bine regreta ceva ce ai facut decat ceva ce nu ai facut”…..Viata e frumoasa asa ca bucura-te de ea si fii tu insuti…..:-P…..:-)…..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu