duminică, 29 noiembrie 2009

Concert Phoenix ..... :D....

Marti, 1 Decembrie 2009, ora 19:30
Sala Palatului - Bucuresti

Marţi, 1 decembrie 2009, orele 19:30 - Concert PHOENIX - "Cei ce ne-au dat nume"

Deschizătoare de drumuri în muzica românească a celei de a doua jumătăţi a secolului trecut, formaţia Phoenix ne-a încântat vreme de peste 45 de ani.

Este muzica mai multor generaţii şi vă invităm să o ascultaţi live în concertul "Cei ce ne-au dat nume" organizat la Sala Palatului, o locaţie devenită simbol cultural al Bucureştiului, la o dată cu bogată semnificaţie istorică.

Pret/bilet:
Categoria I – 190 ron
Categoria II – 150 ron
Categoria III – 110 ron
Categoria IV – 80 ron

Pentru fiecare bilet achizitionat, se va oferi, la intrarea in sala de concert, cate un DVD cu muzica trupei PHOENIX.
Biletele comandate se pot ridica/achita pana Vineri 27 nov noiembrie 2009 pana la ora 16:00.
Dupa aceasta data toate comenzile neridicate/neachitate se anuleaza.

luni, 23 noiembrie 2009

Azi m-am reantanlit cu Ea…...:(....

Azi m-am reantanlit cu Ea… si asta din cauza Lui…. Ea este cea care apare numai in momente nepotrivivite si imi strica toata bucuria . Am crezut ca disparuse …. dar acum se pare ca iar si-a facut aparitia. Nu o vreau …. Ma face sa ma simt aiurea si rusinata de mine insumi… Ea este o fire rea, geloasa pe toti cei din jurul ei, ursuza, egoista, nesuferita, etc. E exact ca vremea de afara , intr-o ceata totala si nepotrivita pentru mine si totusi simt ca face parte din mine….:(…. Nu vreau sa am de aface cu ea dar parca s-a agatat de mine si nu vrea sa-mi mai dea drumul. O urasc pentru ca e o mare egoista si vrea totul numai pentru ea , nu se gandeste la ceilalti..:(…. O mai urasc pentru gelozia ei care nu cunoaste limite ….. Vrea mareu ce nu poate avea dar tace si nu zice nimic …. asta pentru ca ii este frica, frica sa nu piarda acel putin pe care il are momentan. Ma face sa plang si sa sufar ..:(… imi pare rau pentru ea dar asa este…. Vreau sa plece cat mai repede si sa nu se mai intoarca. De ce naiba a venit ?...Sa ce?....Sa ma enerveze si sa ma aduca in acea stare de nervozitate peste care cu greu voi trece?....Sau pur si simplu a revenit odata cu vremea de afara ? Indiferent care ii este motivul vreau sa plece si sa inceteze cu toate gandurile si tampeniile ei. Pana va pleca voi incerca sa nu ma las influientata de ea … si de gandurile ei cenusii care creaza depresii….:(…..

joi, 12 noiembrie 2009

Chris Norman = Sala Palatului pe 15 noiembrie

Fostul solist si chitarist al trupei britanice Smokie, Chris Norman, va sustine un concert la Sala Palatului din Bucuresti, pe 15 noiembrie, de la ora 19.00.
"Midnight Lady", "I'll meet you at Midnight", "Don't Play Your Rock'n Roll to Me" si "Some Hearts are diamonds" vor fi doar cateva din melodiile care l-au consacrat pe artist, facand inconjurul lumii si atingand cele mai inalte pozitii in topurile internationale.



Pretul unui bilet variaza intre 70 si 250 de lei...

marți, 10 noiembrie 2009

O zi speciala pentru mine.....:P.....


Azi este ziua mea de nastere si vreau sa o impart cu voi .... :D.....Este ziua in care implinesc frumoasa varsta de 22 ani.....:D...

Desi este o zi speciala pentru mine , pentru altii e o zi obijnuita ... nu ma astept sa sariti cu telefoane sau urari de bine tinand cont ca nu multa lume stie ca azi este ziua mea de nastera.... :P.... .

Ce pot sa spun.... a mai trecut un an ..... sincer nu ma simt mai batrana sau mai inteleapta ca ieri..... sunt aceeasi persoana si asa voi fi mereu.... Aceeasi persoana nesuferita cu unii si buna cu altii.... Sa nu-mi cere-ti sa ma schimb pentru ca nu am sa fac asta... ma simt bine in pielea mea fie ca va place fie ca nu...:D... Azi sa nu-mi cereti nimic, puteti sa spuneti ce doriti dar nu garantez ca o sa va ascult .... asta pentru ca e ziua mea si am sa fiu cu capul in nori. :D.. In ultimul an am cunsocut persoane care m-au adorat si altele care m-au considerat mult prea "jos" pentru ei.... Vreau sa le multumesc tuturor celor care au fost alaturi de mine in acele momente grele si m-au facut sa zambesc atunci cand aveam impresia ca sunt una din acele persoane care nu merita nimic..... Am sa fiu alaturi de ei asa cum ei au fost alaturi de mine si am sa incer sa-i fac sa zambeasca cu orice pret ....pentru ca oricine merita ce e mai bun....


Deci azi vreau multeeeeeeee cadouri ca daca nu fac urat .... :D....(just kidding)..... love ya all.....

miercuri, 4 noiembrie 2009

Ganduri pierdute in timp....:(....

Uneori am momente in care gandul imi zboara in trecut si refuza sa revina in prezent .Acel gand care se hraneste cu amintiri si nu se mai satura.... asta pana intr-o zi cand o sa realizeze "ca haranindu-se cu ele s-a ingrasat prea mult si e timpul sa se puna la regim". Mintea noastra are o capacitate imensa de a stoca aceste amintiri.... cu toate ca unele ne dor iar altele ne fac fericiti . E greu sa dai la o parte unele amintiri, in special cele durerose. Cele care in trecut iti aduceau fericirea azi iti umplu zilele de durere. Acea amintire a cuiva drag , o oglinda mare care odata sparta iti umple inima de cioburile tristetii in care acum se oglindeste doar acea iubire interzisa care iti transforma si cea mai mica speranta in neputinta. Dorim sa avem iar acel ceva dar suntem constienti ca niciodata nu va mai fi la fel.... poate vom avea o mica parte din el dar niciodata la fel.... va fi schimbat total....:(... Azi cersesti iubirea si nu o primesti.... maine altcineva cerseste la tine iubirea si tu nu i-o dai.... totul e un cerc din care nimeni nu are scapare . Intotdeauna vrem ceva ce nu putem avea... Uneori avem parte doar de faramite si asta ne intarata si mai tare ... vrem mai mult.... devenim egoisti.... si chiar obsesivi , stresanti, obositori pentru cei din jur .... si nici nu realizam ceea ce facem ...:(.... uitam sa mai traim pentru noi si ne gandim numai la acea persoana care ne-a luat tot ce ne era mai drag.... pe ei .... dar oare se merita sa facem acest lucru? Sa ne gandim la ceva ce ne provoaca acea dure dar totusi si fericire?.... acea confuzie toatala care iti invaluie mintea in ceata si te pierzi total, nu iti poti controla sentimentele. Acum esti "blestemat" sa duci povara timpului pierdut inutil , esti pus intr-o lume plina de iluzii unde adevarul poarta acea haina a minciunii pe care o urasti din tot sufletul . Termina sa mai inventezi acele sentimente care stii prea bine ca au disparut dar care ti-au lasat obsesia in loc. Termina sa mai privesti in trecut unde vezi numai suferinta , ci priveste in prezent unde totul e real si unde poti avea ceva mai bun decat ce a fost. Stii mereu spun : " pierd ceva bun pentru ceva mult mai bun" sau "totul se intampla cu un motiv".... si asa a fost mereu, am pierdut ceva si am gasit ceva mai bun.
Eu zic ca e de ajuns sa iti doresti o lume numai a ta , fara grijile celor din jurul tau. Sa fi si tu fericit, pentru ca merti. Deschide ochii si priveste realitatea ca e frumoasa .....:)

luni, 2 noiembrie 2009

Nu conteaza daca o femeie e frumoasa sau urata . In fond fiecare e o vrajitoare ....

Un imparat a prins un tanar supus care vana pe domeniul lui. L-a aruncat in temnita si i-a spus ca-l va elibera daca va raspunde la intrebarea: Ce vrea de fapt femeia? Tanarul a chemat si si-a intrebat mama, sora, verisoara, vecina, dar niciuna n-a putut sa dea un raspuns corect. In fine a chemat si o vrajitoare batrana si urata. Aceasta i-a promis ca-i spune raspunsul corect cu conditia ca dupa ce va fi eliberat, o va lua de sotie. Neavand alta solutie, tanarul a acceptat. Raspunsul dezvaluit de vrajitoare a fost: Femeia, de fapt, doreste sa fie stapana propriei vieti! Imparatul l-a eliberat A urmat nunta si noaptea nuntii. Insa nu mica i-a fost mirarea cand in pat a gasit o fata tanara si deosebit de frumoasa care i-a spus: Pentru ca te-ai tinut de cuvant jumatate de zi voi fi batrana si urata iar calalata jumatate voi fi ca acum. Urmeaza ca tu sa alegi in care jumatate de zi sa fiu tanara si in care sa fiu batrana. Tanarul cazu pe ganduri: sa rada toti de el vazandu-l cu o batrana si urata iar noaptea sa petreaca cele mai placute clipe alaturi de o tanara fermecatoare, sau sa se plimbe pe ziua cu cea mai frumoasa fata printre oameni iar noaptea…. In cele din urma tanarul i-a spus sa aleaga ea cum crede ca e mai bine. Imediat a venit si raspunsul: Voi fi tot timpul tanara si frumoasa pentru ca am gasit barbatul care mi-a dat libertatea de a fi stapana pe propriei mele vieti.

Morala : NU CONTEAZA DACA O FEMEIE E FRUMOASA SAU URATA. IN FOND FIECARE E O VRAJITOARE